Basis workshop Journalistiek van Kif Kif ism De Koepel, Al-Mawada & Attawaasol - Schrijf je snel in!

09-03-2013 | Kif Kif, De Koepel, Al-Mawada & Attawaasol

Wil je een journalist worden? Weet je niet hoe je een artikel moet schrijven? Kleurt de media je dag of vind je de berichtgeving te eenzijdig?

Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor de basis workshopreeks “Journalistiek” van Kif Kif (i.s.m. De Koepel, Al-Mawada & Attawaasol) 

Débora Votquenne, een journaliste met nationale en internationale ervaring, werkzaam als Freelancer en in dienst bij Headline NFP, leert je tijdens 3 gratis workshops hoe je een interview afneemt en uitschrijft en hoe je een verslag maakt van een lezing of debat. Bovendien leert ze je ook hoe je de juiste informatie kunt verzamelen, hoe je de voorbereiding aanpakt van een reportage, verslag of interview en hoe je die informatie kunt ordenen zodat de lezer belangstelling krijgt en je stuk gelezen wordt.

Na deze workshopreeks ben je in staat de basistechnieken van de journalistiek toe te passen en een vlot verslag te schrijven.

De resultaten van de workshop worden gepubliceerd op de website van Kif Kif, en na afloop kan je als volwaardig Kif Kif reporter op pad!

Daarnaast stuurt Kif Kif je naar boeiende lezingen, debatten, boekvoorstellingen … die je zelf kan kiezen en waarover je verslag kan uitbrengen op www.kifkif.be

Schrijf je snel in, de plaatsen zijn zeer beperkt! (minimumleeftijd: 18 jaar)

De workshopreeks gaat door op:

• Zaterdag 20 april, van 10h tot 13h
• Zaterdag 27 april, van 10h tot 13h
• Zaterdag 11 mei, van 10h tot 13h

Locatie: Timmerwerfstraat 40, 2000 Antwerpen (in het Zuiderpershuis )

Meer info: tinne [at] kifkif [dot] be | 0498/11.30.76   of hamid [at] kifkif [dot] be 


>>> Deze workshop is een samenwerking met Kif Kif, De Koepel, Al-Mawada en Attawaasol <<<

 

http://www.kifkif.be/actua/basis-workshop-journalistiek-van-kif-kif-ism-de-koepel-al-mawada-attawaasol-schrijf-je-snel-in