Beezy Comedy nodigt u (2x) uit naar de Arenberg!

24-02-2014 | Beezy Comedy & Kif Kif

Beezy Comedy en Arenberg promoten en brengen sinds 2012 de beste comedians vanuit heel de wereld naar Antwerpen. Binnenkort staan er weer twee leuke events op de agenda en u kan erbij zijn. Kif Kif geeft voor elk event een duo-ticket weg. Wil u graag naar één van de evenementen hou dan de komende dagen de twitteraccount van Kif Kif in de gaten.

Da Bounce Comedy Nights | woensdag 26 februari (20u15)

Da Bounce Comedy Nights is al jaren een begrip in Nederland. Wat ooit is begonnen als een kleinschalig comedy project is inmiddels uitgegroeid tot het grootste internationale comedy evenement van Nederland.

Op het podium

Ooit stonden comedians als Eddie Murphy, Jim Carey en Chris Rock op het punt van doorbreken. Zij vulden zalen over de hele wereld; iedereen wilde genieten van hun rauwe, straight-in-your-face comedy. Net als deze groten der aarde toen, staan de comedians van Da Bounce nu klaar om door te breken! Het zijn dus gegarandeerd toppers die bekend zijn van Films, TV series en hun optredens bij populaire tv shows als Comedy Central, The Jay Leno Show, Def Comedy Jam, David Letterman, BET Comic View, HBO Comedy, etc. Zij vliegen speciaal over uit Amerika met slechts één doel: de Europese theaters op hun kop zetten! De host van de show is niemand minder dan Mike Troy! Mike is een succesvolle, veelgevraagde comedian die al op vele internationale podia heeft gestaan van Japan tot Italië. Verder heeft hij talloze tv-optredens op zijn naam staan. Zo was hij onder andere te zien op HBO, Comedy Central & MTV. Mike is veelzijdig, scherp en ontzettend grappig. Voor de dappere mensen op de eerste rij; Mike maakt graag een praatje met je, bereid je maar voor!

LINE UP

MARSHALL BRANDON (NYC) is reeds jaren een veel gevraagd comedian met een overvolle agenda. Hij treed regelmatig op in verschillende, bekende tv-shows en theaters over de gehele wereld. Marshall is vooral bekend om de hilarische wijze waarop hij een komische twist weet te geven aan herkenbare situaties. Met zijn gevatte humor heeft hij wereldwijd menig zaal plat gekregen.

CAPONE (Chicago) is al jaren onmisbaar in het stand-up circuit. Zijn dagen zijn gevuld met optredens in de grotere comedy clubs van de USA en hilarische tv-optredens in shows als Comedy Central, HBO comedy, Def Comedy Jam en BET comic view. Zijn jokes zijn scherp en extreem grappig! Met allerdaagse onderwerpen als relaties, kinderen, de maatschappij en de werkvloer weet Capone zijn publiek altijd weer “to the max” te entertainen.
Een comedy evenement vol beleving!

De beste stand-up comedians uit de USA op het podium, een uitgelaten publiek én een spetterend optreden van dansformatie Feminine. Tel dat alles bij elkaar en je beleeft een onvergetelijke avond!

Ali B Beken(d)t | Zaterdag 8 maart (20u15)

Het verhaal van de kansarme Marokkaan uit Amsterdam-Oost die het schopt tot knuffelmarokkaan is te mooi om waar te zijn. En Ali weet dat jij weet dat er meer achter moet zitten. Elk mens heeft zo zijn trots en schaamte en verborgen verhalen. Zo ook Ali. Dus komt hij nu met de waarheid, noemt hij man en paard, laat het achterste van zijn tong zien. Voor sommigen misschien een schok, voor anderen een opluchting, maar hoe dan ook; niets was wat het leek.

Daar zijn we dan mooi ingetuind!

Met zijn vorige programma, ‘Ali B geeft antwoord’ won Ali de cabaretprijs Neerlands Hoop. De jury schreef: 'Een multitalent dat zonder gêne een inkijkje geeft in zijn gevarieerde leven. Charmant, onbevangen, open en ad rem glijdt hij door de avond. Hij maakt er een feestje van voor familie en vrienden, waarbij hij luchtige verhalen afwisselt met diep ontroerende ontboezemingen.'

 

Meer informatie over Beezy Comedy vindt u hier.

 

http://www.kifkif.be/cult/beezy-comedy-nodigt-u-2x-uit-naar-de-arenberg