Exclusief! De Monty geeft 10 duo tickets weg voor de voorstelling ‘Mightysociety9’

20-04-2011 | Kif Kif – De Monty

Exclusief! De Monty geeft 10 duo tickets weg voor de voorstelling ‘Mightysociety9’

De Monty geeft duo tickets weg aan Kif Kif lezers voor de première van de voorstelling ‘Mightysociety9’ van Eric De Vroedt.

Stuur een mailtje met als onderwerp ‘ Afrika’ naar kaydoms [at] monty [dot] be en maak kans op een van de 5 duo tickets voor vrijdag 29 april of zaterdag 30 april. Vergeet niet je naam/voornaam en adres te vermelden!

ERIC DE VROEDT
mightysociety9 28 (uitverkocht), 29, 30 april | 20u30 | theater | première

exclusief voor België

mightysociety9 is een drieluik over media-manipulatie, multinationals in Afrika en ontembare lusten. Een media-satire. Een tragedie. Een performance.
Het vertrekpunt is de geruchtmakende Probo Koala-affaire. Het schip van miljardenfirma Trafigura verliet in juli 2006 de haven van Amsterdam met tonnen giftig afval aan boord, dat een paar weken later verspreid lag op tien stortplaatsen in de Ivoriaanse stad Abidjan. Gevolg: tien doden, ernstige milieuvervuiling en duizenden mensen met gezondheidsklachten.

Met scherpe teksten, aanstekelijk spel, opzwepende muziek en dans vertelt mightysociety9 drie verhalen over liefde en leven in tijden van gifaffaires. Dit alles geïnspireerd op de geruchtmakende Probo Koala-affaire – deze zomer vijf jaar geleden.

 

http://www.kifkif.be/cult/exclusief-de-monty-geeft-10-duo-tickets-weg-voor-de-voorstelling-%E2%80%98mightysociety9%E2%80%99