Finalisten Kif Kif Awards bereiden zich voor op finale

25-10-2011 | CC Deurne

We hebben afgesproken om het prijzengeld onder elkaar te verdelen. Na de Kif Kif Awards treden we zelfs met zijn drieën nog samen op in het klooster in de Ploegstraat.

 

Sinds de eerste selecties in april hebben de finalisten van de Kif Kif Awards niet stilgezeten! Na de intensieve workshops dit voorjaar bleven mode finalisten Johanna, Britt & Thomas heel de zomer doorwerken aan hun modecreaties en het resultaat mag te zien zijn! Modeontwerpster en coach An Buermans kwam naar cc Deurne en zag dat het goed was.

Ook slam artiesten Vincent, Dorien en Simon lieten zich alweer van hun beste kant zien tijdens de laatste workshop afgelopen zaterdag met Blaxtar. Na zomeroptredens in onder andere het openluchttheater Rivierenhof palmden ze het podium van cultuurcentrum Deurne in als rasechte professionals. Nederlandse rapper Blax (die onlangs nog te zien was bij Zuiderpershuis in ‘Misunderstood’) noemt hun slam performances “sterk en inspirerend”.

Het wordt tijdens de finale dus erg spannend terwijl de juryleden beslissen wie er met de hoofdprijs naar huis gaat. Al blijven onze slam finalisten daar zelf erg rustig onder: “We hebben afgesproken om het prijzengeld onder elkaar te verdelen. Na de Kif Kif Awards treden we zelfs met zijn drieën nog samen op in het klooster in de Ploegstraat.”

Wie benieuwd is naar de stadsacrobaten van het het Parkour-luik mag zich klaarzetten op de tip van zijn stoel: hun Antwerps Parkour, Freerunning en Tricking filmpje is intussen ingeblikt en gemonteerd. Ze komen het filmpje in hoogst eigen persoon presenteren op de awardshow …

De avond zal aan mekaar gepraat worden door wonderduo Ikram Aoulad (De Fatima’s) & Sachli Gholamalizad.( VTM: Ella, Hotel Eburon).

Verder maken ook Jadis (BE), Flinke Namen (NL) met Sef van ‘De Leven’ en DJ Thong hun opwachting. Een avond om naar uit te kijken dus!

Wanneer?

Vrijdag 4 november Start 19h

Waar?

Cultuurcentrum Deurne, Frans Messingstraat 36 2100 Deurne

Videoclip Sef


http://www.kifkif.be/cult/finalisten-kif-kif-awards-bereiden-zich-voor-op-finale