GRATIS: Allah made me funny, Azhar Usman (US)

17-09-2009 | Kif Kif

Kif Kif haalt Azhar Usman, lid van de comedygroep Allah Made Me Funny naar België.

Azhar Usman is vooral gekend als één van de drie comedians van de hilarische tournee Allah made me funny.Op Vrijdag 2 oktober is hij gratis te bewonderen in hartje Antwerpen.Kif Kif haalt Azhar Usman, lid van de comedygroep Allah Made Me Funny naar België. Azhar Usman is vooral gekend als één van de drie comedians van de hilarische tournee Allah made me funny. Op Vrijdag 2 oktober is hij gratis te bewonderen in hartje Antwerpen. Mis deze unieke kans niet! Standup comedian en activist Azhar Usman komt helemaal vanuit Chicago naar Antwerpen. Azhar Usman is geboren en opgegroeid in Chicago, zijn ouders zijn van Indiase origine. Zijn doel is vrede proberen te scheppen door middel van humor.

Sinds enkele  jaren oogst zijn succesvolle wereldtournee met Mohammed Amer and Preacher Moss enkel lovende reacties. ‘Allah made me funny’- The Official Muslim Comedy Tour krijgt aandacht van de wereldwijde pers, van The New York Times tot AL-Jazeera  en van ARY TV in Pakistan tot ABC Australia. De belangstelling voor hem is groot, ook in de hoogste kringen. Zo vroeg de Pakistaanse president Pervez Musharraf in 2006 of Usman een heel uur privé, live standup comedy kon brengen op een privédiner bij de president thuis.

Nu brengt hij een GRATIS standup comedy show op vrijdag 2 oktober 2009 om 20h. Mits het grote succes van deze standup comedian en het beperkte aantal plaatsen  zullen we voorrang geven aan wie eerst is. De show gaat door in de lokalen van het ACW, nationalestraat 111, 2000 Antwerpen. De deuren gaan open om 19h30, wil je erbij zijn? Wees dan op tijd.

 

http://www.kifkif.be/cult/gratis-allah-made-me-funny-azhar-usman-us