Hannekesnest: gratis festival op zaterdag 29 juni

20-06-2013 |

Het Hannekesnest is het perfecte excuus om op een zonnige zaterdag in een ontspannen sfeer u ding te doen! Met dank aan Het Kievitsnest gooien we op 29 juni de deuren van de kerk in de Provinciestraat open voor woord, beeld, eigen creaties en muziek.

Missie
Het is een gratis festival waar we ons voornamelijk willen amuseren. Enthousiaste en chille mensen met verschillende stijlen en met verschillende achtergronden samen krijgen.

Beschrijving
Het Hannekesnest verwijst naar het nest van een ekster die de meest prachtige, banale en waardevolle dingen verzamelt. Op zaterdag 29 juni staan de poorten van de kerk in de Provinciestraat 112 vanaf 14u open en het doel is zoveel mogelijk prachtige, gewone, creatieve en toffe mensen te verzamelen in een gezellige en gemoedelijke sfeer. Op dit gratis event is een marktje waar je zelfgemaakte spull...en kan verkopen. Creatievelingen en marktkramers meer dan welkom, je kan een staplaats reserveren voor een vriendenprijsje! Er zijn spoken word en muziek optredens van lokale en bovenlokale artiesten, met ook een open mic voor zangeres, zangeressen, slammers en rappers. Er zijn dansperformances door Son dèl Ground en Basignificance; je kan komen kijken naar een Graffitidecor in de kerk en we geven ook de mogelijkheid om tekensessies te houden. Samengevat: een bonte verzamelingen van mogelijkheden om jezelf te laten zien of om naar te komen kijken. De zon is al besteld! Vanaf 21u dansen we de nacht in, onder begeleiding van Missing Link, Dj Droppa en Lady Mezon!!!

DOE MEE! Zin om iets te verkopen, muziek te maken, iets tentoon te stellen, een tekst te brengen, of je hebt een ander idee? Neem contact op via hannekesnest [at] hotmail [dot] com of via facebook. We krijgen de kerk nog eens vol! Tot dan!

hannekesnest
(de ~ (m.))
heel den hannekesnest = heel het hebben en houden, al de bezittingen, al de rommel.
> hanne, hannik = tamme ekster. Een ekster brengt de onmogelijkste voorwerpen naar haar nest.
Heel den bazaar, al zijnen boecht. Daar moeten we twee keer voor rijden. 

http://www.kifkif.be/cult/hannekesnest-gratis-festival-op-zaterdag-29-juni