Kif Kif en Van Gennep presenteren debuutroman Fikry El Azzouzi

Het Schapenfeest' (Van Gennep) is een tragikomische roman vol spot die vertelt over de doldwaze verwikkelingen in het leven van de elfjarige Ayoub.

Op 1 april presenteert dit nieuwe literaire talent zijn debuutroman. 'Het Schapenfeest' (Van Gennep) is een tragikomische roman vol spot die vertelt over de doldwaze verwikkelingen in het leven van de elfjarige Ayoub. Fikry El Azzouzi: Het Schapenfeest
Presentatie debuutroman van Kif Kif-columnist Kif Kif is vereerd om op 1 april de debuutroman van dit nieuwe literaire talent te mogen presenteren aan de buitenwereld. Fikry El Azzouzi schrijft kortverhalen en columns voor Kif Kif, geïnspireerd door zijn verwondering en ergernis over de actualiteit. In april 2009 schreef hij een maand in de schrijversflat van PEN-Vlaanderen. In oktober van vorig jaar werd hij tweede op de Kif Kif Awards en nu is er dus zijn eerste roman.

'Het Schapenfeest' (Van Gennep) is een tragikomische roman vol spot die vertelt over de doldwaze verwikkelingen in het leven van de elfjarige Ayoub. Zijn vader heeft weinig belangstelling voor hem, behalve als hij iets mispeutert. Zijn zussen (het Gedrocht en Al Jazeera) verraden hem steeds. Voor Ayoub zit er niets anders op dan weg te dromen. Totdat het schapenfeest aanbreekt en hij zijn familie, en vooral zijn vader, voor gek weet te zetten.

Het belooft een entertainende avond te worden in het Zuiderpershuis. Ramzi Zerquane is de gastheer van de avond, Fikry El Azzouzi zal jullie onder andere voorlezen uit zijn nieuwste roman en ook de nachtburgemeester Vitalski en saxofonist Hans Van Erk maken hun opwachting! U weet dus wat u te doen staat op 1 april, om 20.30u... als de bliksem afzakken naar het Zuiderpershuis (Waalse kaai 14, Antwerpen)! 

http://www.kifkif.be/cult/kif-kif-en-van-gennep-presenteren-debuutroman-fikry-el-azzouzi