Kif Kif geeft 10 CD's weg van Société Anonyme

11-01-2010 | Kif Kif

Kif Kif geeft 10 CD's weg van Société Anonyme

Kif Kif geeft 10 exemplaren weg van het debuutEP van Société Anonyme, de winnaar van de Kif Kif Awards 2008, categorie muziek. Wees snel en mail naar info [at] kifkif [dot] beKif Kif geeft 10 exemplaren weg van het debuutEP van Société Anonyme, de winnaar van de Kif Kif Awards 2008 in de categorie muziek. Wees snel en mail naar info [at] kifkif [dot] be

Nadat de sabbatical van de roemruchte Belgische indie-band Orange Black bleef duren, besloot drummer Micha Onzia in de zomer van 2006 nieuwe wegen in te slaan. Uit een aantal jamsessies in een schoollokaal met de jonge zanger-gitarist Ludovic Nyamabo ontstaat het idee voor een eigen groep, die Société Anonyme wordt gedoopt. Wat later komen Mathias Onzia (ex-Orange Black), en broers Larsen (Maxon Blewitt) en Bens Bervoets de band vervoegen. Als kers op de taart wordt met Sam Joris, Matti Willems en Alban Sarens een ultrafunky blazerssectie gerecruteerd, die tijdens de energieke liveconcerten het publiek van de sokken toetert.

Laverend tussen soul, funk en rock, en met als belangrijke invloeden Prince, Sly and the Family Stone, The Roots en Amp Fiddler worden meteen eigen songs geschreven die naar hart, keel en benen grijpen. De band kaapte de muzikale hoofdprijs weg op de allereerste KifKif-Awards en speelde o.a. op Mano Mundo en Camping Zuid.Société Anonyme trok in april 2009 de studio in voor de opnames van hun EP-debuut. Deze EP werd in november in eigen beheer uitgebracht.

Societe Anonyme is live te zien op;
14/01, 21u30, Cafe Vertigo, Draakplaats, Antwerpen
16/01, 16u00, Fnac Antwerpen

http://www.kifkif.be/cult/kif-kif-geeft-10-cds-weg-van-societe-anonyme