RADIO MAMA: Word is Born (episode 2)

19-04-2013 | Mama Podcast

 

 

Heel wat onder jullie stemden vorige maand af op de eerste aflevering van Radio Mama voor een stevige dosis spoken word en slam poetry.
De tweede aflevering van Radio Mama is nu beluisterbaar voor alle aardbewoners en daarbuiten. Volg het laatste nieuws op de voet, blijf op de hoogte van de nieuwste evenementen, kom meer te weten over de geschiedenis van spoken word, beluister de nieuwste tracks, slams, acapellas en instrumentals en neem een kijk in het hoofd van Manu de Amsterdamse host van Spoken. Geniet van een live stukje slam op 'Nuff Said, kids van Jeugd & Poëzie en zo veel meer..

// Hosted by Elli & Seckou
// Team: Den Dzjiessus, Max Greyson, Sascha Reunes, Carmien Michels, Pietciscus Van Assise, Isla Soul (Mathieu Charles), Mike (NoMoBS) en Herman De Greve
// Techniek en editing: Mike (NoMoBS)

Deze maand presenteert Radio Mama een interview met Manu van Spoken (NL) en een live opname van Anthony Joseph (UK) op Nuff Said, naast vaste rubrieken als Het Rapste Nieuws, Complotten, Teachingz en een uitgebreide kalender.

Maar er is meer! U maakt kans op twee gratis tickets voor Nuff Said op vrijdag 3 mei, met o.m. U-Cef (UK) en Bart Cannaerts.
Weet u over wie Herman het heeft tijdens de Teachingz? Stuur dan een mailtje naar mamaspodcast [at] gmail [dot] com.

Beluister hier aflevering 2 van Radio Mama:

Volg Radio Mama of facebook en soundcloud

 

http://www.kifkif.be/cult/radio-mama-word-is-born-episode-2