RADIO MUKAMBO VIERT TWEEDE VERJAARDAG

19-03-2013 |

Groovalizacion is een webradio gespecialiseerd in wereldse grooves. Gezien het gebrek aan groovende, dansbare wereldmuziek op de Belgische radio's, heeft DJ Mukambo zich in maart 2011 in dit nieuwe avontuur gelanceerd. De verjaardag wordt op 30 maart in La Tentation (Brussel) gevierd.

Toevluchtsoord
Een mocambo of quilombo is een toevluchtsoord voor vrijgevochten slaven ten tijde van de slavernij in koloniaal Brazilië. Radio Mukambo wil een asiel bieden aan al wie wil vluchten van de pop/rock/elektrodictatuur. In Mukambo vind je groove uit Afrika, Latijns Amerika en uit de Arabische wereld, zonder wereldse fusies zonder grenzen te vergeten.

Elke aflevering heeft een album van de week, een concertkalender en wereldse grooves die je zullen beletten te blijven zitten!
Elke maandagavond om 20u op www.groovalizacion.com (in het Frans) en 24u/24 via podcast (in FR en NL) op www.groovalizacion.com/rubrique35.html

Groovalicious
Kom deze verjaardag op zaterdag 30 maart vieren in La Tentation tijdens een Groovalicious night: delicious global grooves! De resident DJ's zijn Bruselo en DJ Mukambo.

DJ Mukambo: global grooves roots from the urb'n'jungle
www.mixcloud.com/Mukambo
www.facebook.com/DJ.Mukambo

Praktische info
La Tentation, Lakensestraat 28, 1000 Brussel www.centrogalego.be
Tickets: € 5 voor middernacht, € 8 na middernacht

----

RADIO MUKAMBO, Monday 20:00 CET, www.groovalizacion.com/rubrique35.html
AGENDA Magazine, www.agendamagazine.be
Brussel Deze Week, www.brusselnieuws.be
DJ Mukambo, mixcoud.com/mukambo


 

http://www.kifkif.be/cult/radio-mukambo-viert-tweede-verjaardag