THIS IS IT! MY STORY at the Kif Kif Awards

03-11-2011 | Kif Kif

Kernwoorden hier zijn niet alleen mediageletterdheid, maar ook digitaal erfgoed en met trots laten zien waar je vandaan komt.

Het is weer zo ver: Kif Kif Awards. Deze keer op 4 november georganiseerd door ccDeurne & Kif Kif. Dit jaar zien we de beste slammers (Dorien de Vylder, Vincent Van Meenen en Simon Den Haerynck), stoer parkour (Team Freefun, Team Yourun, Team Extremerun en De Massen) en fashion design (Fatine Guerti & Yousra Benfquih, Johanna Picard & Thomas Devos) en worden we vervolgens muzikaal verwend door Flinke Namen, Jadis, met afterparty van DJ Thong.

Maar er is meer: Kif Kif gaat op regelmatige basis langs op middelbare scholen en jongerencentra om er workshops Digital Storytelling te houden. We doen dit om jongeren bekend te maken met Windows Moviemaker , maar ook om de Belgische migratiegeschiedenis in kaart te brengen. Kernwoorden hier zijn niet alleen mediageletterdheid, maar ook digitaal erfgoed en met trots laten zien waar je vandaan komt. We gingen langs bij het Koninklijk Atheneum in Deurne en het St. Jozefinstituut in Essen. Deze maand delen Cheung King Kit, Julie Francken en Joeri Deisz hun verhaal met je.
 

http://www.kifkif.be/cult/this-is-it-my-story-at-the-kif-kif-awards