Workshop Street Photography

17-02-2015 | Redouan Tijani, BOHO, Kif Kif & Zuiderpershuis

Heb jij ook een oog voor details die niemand anders opmerkt en ben je even enthousiast over fotografie als wij? Dan is deze Workshop Street Photography een niet te missen afspraak!

Zeker voor beginnende fotografen is deze workshop een aanrader. We starten namelijk eerst met een woordje uitleg tijdens het theoretische gedeelte. We overlopen onder meer hoe je best een camera uitkiest, we maken je wegwijs in technisch jargon en geven ook een woordje uitleg over reflexen, cadrage en composities.

Daarna is het tijd voor actie. We trekken de stad in en experimenteren er op los. Fotografen Mohamed BOHO en Redouan Tijani gidsen je naar de mooiste plekjes en delen al hun tips & trics met je zodat je onvergetelijke foto’s kan maken. Hoe die er zullen uitzien, hangt van jou af, maar neem gerust een kijkje naar de sfeerbeelden hieronder om ons werk te ontdekken.

Van alle foto’s die tijdens deze workshop gemaakt worden, zullen de beste beelden geselecteerd en gepubliceerd worden. Via de Kif Kif website zal ook het grote publiek je werk dus kunnen bewonderen.

 

Over BOHO

Als BOHO geen teasers aan het regisseren is of affiches aan het ontwerpen, dan kom je hem waarschijnlijk tegen met een fotocamera in de hand. Fotografie is namelijk zijn eerste grote liefde en dat is niet geheel verwonderlijk. De passie voor fotografie kreeg hij namelijk van zijn vader mee, die zelf ook fotograaf was. BOHO trekt tegenwoordig de wereld rond om portretten, landschappen en vooral urban culture in beeld te brengen. Liefst fotografeert hij gewone mensen en hun vreugde of verdriet en dat levert steevast beladen emotionele beelden op die op je netvlies gebrand blijven.

 

Over Redouan Tijani

Redouan is begeesterd door kunst en cultuur. In het bijzonder is hij gefascineerd door de Arabische wereld en haar cultureel erfgoed overal ter wereld. Ook hij trekt dus de wereld rond om verrassende beelden te maken van plekken die je mogelijks wel kent, maar die je nu vanuit een ander perspectief zal ontdekken. Neem maar eens een kijkje naar de beelden die hij maakte in Shanghai (China) om zijn fotografische stijl te ontdekken. Redouan studeert momenteel ook zelf fotografie en zal je dus niet alleen inspireren, hij zal ook heel wat handige weetjes met je delen. 

 

Praktische info

Datum                        zondag 1 maart 2015, 10:00 – 16:00 u

Locatie                       afspraak aan het Zuiderpershuis in Antwerpen

Deelname                   30,00 euro pp, op voorhand te betalen via overschrijving

Inschrijven                  via bohopicture [at] gmail [dot] com of via http://www.facebook.com/bohopicture

                                    

  Wacht niet te lang om je plekje te reserveren, want de plaatsen zijn beperkt!

 

Meebrengen                Breng gerust je eigen fototoestel mee, want dan kan je meteen met je                                    eigen camera experimenteren. Voor zij die geen eigen fototoestel                                            bezitten, hebben we er ook enkele te leen.

Good to know               Deze workshop wordt volledig tweetalig gegeven. Je krijgt de uitleg dus                                    zowel in het Nederlands als in het Frans!

 

Deze workshop is een initiatief van Mohamed BOHO en Redouan Tijani dat gerealiseerd wordt met steun Kif Kif en het Antwerpse Zuiderpershuis.

 

Foto's Copyright Mohamed BOHO & Redouan Tijani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.kifkif.be/cult/workshop-street-photography