Over Kif Kif

Activiteiten

Fimhuis Klappei
Klappeistraat 2
2060 Antwerpen

Naar aanleiding van het 70-jarige overlijden van Gandhi, organiseren Gandhigedachten.org en Kif Kif een filmvoorstelling, voorafgegaan door een korte bespreking om 19:00.

In de media

Ines Dewulf en Ann Beirnaert, leerkrachten aan het atheneum, organiseerden samen met enkele van hun collega's het project 'kritisch denken' over maatschappelijke thema's. Het project lokte heel wat positieve reacties uit.

23-02-2016 | GVA | Lees verder

Kif Kif voorzitter Joachim Ben Yakoub en bestuursraadlid Ilse Hackethal geven uitleg op de anti-racisme betoging van afgelopen zondag. Kif Kif stagiair en redactielid Younes van den Broeck slamt er de pannen van het dak, samen met Amina Belorf en vele andere sterke stemmen.

20-05-2015 | Nadia El Khannoussi | Lees verder

Persberichten

Een nieuwe saus waar het multiculturele karakter van onze samenleving zich in weerspiegeld ziet. Één die iedereen lust en voldoet aan de diversiteit aan eetgewoontes en –behoeftes: vegan, lactosevrij, halal, koosjer, vetarm, bio... Klinkt ambitieus.

Kif Kif is solidair met de Gentse Lente, Minderhedenforum, Movement X en Hart Boven Hard en alle andere bewegingen, politieke partijen en individuen die kiezen voor gelijkwaardigheid en diversiteit.

Over Kif Kif

Kif Kif is een interculturele beweging die strijdt voor gelijkheid en tegen racisme. Kif Kif bouwt mee aan een solidaire, democratische en interculturele samenleving

Zoek je de contactgegevens van KifKiffers? Of wil je gewoon weten wie wie is? En waar vind ik Kif Kif?

Kif Kif mengt zich met de regelmaat van de klok in het maatschappelijk debat. Dit doen we steeds vanuit sterk onderbouwde standpunten. Hier kan u er al enkele lezen.

Worden mensen met een migratieachtergrond 'gemiddeld' anders behandeld door winkeliers dan mensen zonder migratieachtergrond? Deze kwestie is vooral interessant in het licht van andere ontwikkelingen. Want het fenomeen beperkt zich niet tot de winkel.

http://www.kifkif.be/over-kif-kif