Persbericht Lancering 'Uit met Karima en Co' een samenwerking tussen Uit in Vlaanderen en Kif Kif

06-11-2012 | Kif Kif

Wie op de homepage van UiTinVlaanderen.be klikt op de rubriek ‘UiT met Karima & co’, maakt kennis met vijf interessante persoonlijkheden, divers in geslacht en afkomst, die kort aan de surfer worden voorgesteld.

Persbericht 06-11-2012

UiT met Karima & co

UiTinVlaanderen.be en Kif Kif geven het superdiverse cultuur- en vrijetijdsaanbod 5 gezichten

Vlaanderen is superdivers. Waarmee we bedoelen: er is een enorme verscheidenheid van diversiteit: geslacht, gender, politiek statuut, religie, opleidingsniveau, economische achtergrond,… Ook in zijn cultuur- en vrijetijdsaanbod is Vlaanderen superdivers. En precies daarom lanceren UiTinVlaanderen.be en Kif Kif vandaag de nieuwe rubriek ‘UiT met Karima & co’, te vinden op de homepage van UiTinVlaanderen.be en op de Cult pagina van onze website. Vanaf nu gaan we wekelijks  UiT met Karima, UiT met Orlando, met Sam en Öznur of met Carolina.

UiT met wie?
Wie op de homepage van UiTinVlaanderen.be klikt op de rubriek ‘UiT met Karima & co’, maakt kennis met vijf interessante persoonlijkheden, divers in geslacht en afkomst, die kort aan de surfer worden voorgesteld. Elk van hen deelt vijf persoonlijke UiTtips met de rest van de wereld: buurtfeesten, concerten, tentoonstellingen, workshops, …  Ze kunnen daarvoor putten uit het aanbod op UiTinVlaanderen.be, maar ook, en graag, uit eigen kanalen die misschien de weg naar UiTinVlaanderen.be nog niet vonden.

Meer divers aanbod
‘UiT met Karima & co’ heeft een dubbel doel.
Enerzijds wil het de cultuur- en vrijetijdsparticipant op een prikkelende manier warm maken voor een superdivers aanbod. Van de nieuwe James Bond tot een concert van Sivert Høyem, van een workshop Turks koken tot I Love Techno!
Anderzijds wil het de organisatoren van superdivers aanbod de weg laten vinden naar invoer van dat aanbod in de UiTdatabank, zodat het vindbaar wordt in de talrijke agenda’s (o.a.  UiTinVlaanderen.be) die ermee verbonden zijn. Op deze manier wordt stapsgewijs het aanbod verrijkt met evenementen uit diverse cultuurgemeenschappen.

In samenwerking met Uit in Vlaanderen
Kif Kif deelt zijn expertise met UiTinVlaanderen.be om mee het superdiverse cultuur- en vrijetijdsaanbod beter kenbaar te maken in Vlaanderen. Kif Kif droeg de 5 referentiefiguren aan en helpt bij het opsporen van een deel van het superdiverse cultuur- en vrijetijdsaanbod dat eveneens te vinden is in de agenda van haar website.

www.UiTinVlaanderen.be

Meer info, beeldmateriaal en contact:

• Tinne Kenis, Media Medewerker Kif Kif
tinne [at] kifkif [dot] be, 0498/11 30 76
• Peter Ploegaerts, Media Manager CultuurNet Vlaanderen, peter [dot] ploegaerts [at] cultuurnet [dot] be, 02/551 18 93 - 0478/22 87 45

 

Uit met Karima

Uit met Öznur
 


 

http://www.kifkif.be/over-kif-kif/persbericht-lancering-uit-met-karima-en-co-een-samenwerking-tussen-uit-in-vlaanderen-en