Figuranten gezocht voor theaterproductie KVS

Quinsy Gario zoekt figuranten (m/v/x) voor een performance in het kader van Slam Our World (SLOW). Een uniek format dat urban woordkunst aan theater koppelt.

Quinsy Gario is een Curaçaos-Nederlands dichter, kunstenaar en activist. Hij studeerde Theater, Film en Televisiestudies met een focus op Gender en Postkolonionale studies aan de Universiteit Utrecht. Hij werd vooral bekend door zijn kunstproject ‘Zwarte Piet- Is Racisme’, dat een breed maatschappelijk debat op gang heeft gebracht.
Op donderdag 01.06.2017 en vrijdag 02.06.2017 zoekt hij figuranten die kleine interventies willen uitvoeren op de scène. Geen acteer- of artistieke ervaring nodig!

Daarnaast zal hij samen met lokale artiesten het KVS-podium delen. Ze wagen zich aan een even heldhaftige als kwetsbare poging om de kleurrijke, veelzijdige ziel van de stad in verzen te vatten.

Quinsy Gario over z’n plannen met SLOW#02:
"Ik wil het hebben over de politiek van het thuishoren. De constructie van het gevoel het recht te hebben een plaats waar je woont de jouwe te noemen of er een diep gevoel van affectie voor te koesteren. In Europa heerst er momenteel een sterke autoritaire, institutionele stem die dit constructieproces constant ondermijnt voor diegenen die cultureel, religieus of raciaal in de minderheid zijn”

Leeftijd: Tussen 16 en 70 jaar oud
Profiel: Noord-Afrikaanse, Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse, Midden-Oosten of Caribische roots
Beschikbaar: op 1 of 2 juni (of beide) van 18.00 tot 22.30 (catering wordt voorzien)

Interesse? Stuur voor 24/05/2017 uw contactgegevens naar Delphine Somers
We kijken er alvast naar uit!

FR: http://www.kvs.be/fr/casting-slow02
EN: http://www.kvs.be/en/casting-slow02

http://www.kifkif.be/prikbord/figuranten-gezocht-voor-theaterproductie-kvs