De geheime strategie van extremistische moslims in België

Vandaag was één van Europa’s populairste islamofoben te gast in ons land. De man die recentelijk nog opriep om Frankrijk van alle moslims te zuiveren werd met veel egards ontvangen in de Cercle de Lorraine in Brussel. Ik kon alvast beslag leggen op zijn speech.
De geheime strategie van extremistische moslims in Belg

Het is overduidelijk dat deze moslims de kracht van verandering proberen te stuiten en onze samenleving willen verzieken met hun extreme solidariteit. Hoe lang kunnen wij het nog tolereren dat deze mensen zonder economische meerwaarde zich bekommeren over de kansarmen?

 

Vandaag was één van Europa’s populairste islamofoben te gast in ons land. De man die recentelijk nog opriep om Frankrijk van alle moslims te zuiveren werd met veel egards ontvangen in de Cercle de Lorraine in Brussel. De man kwam er zijn boek Le Suicide Français voorstellen. Helaas zijn ze bij de Club van Lotharingen vergeten mij een uitnodiging te sturen, waardoor het gissen blijft naar de inhoud van zijn voordracht.  Ik kon alvast beslag leggen op zijn speech.

 

“We kunnen het niet langer ontkennen. Het politiek correct denken heeft onze samenleving lang genoeg verlamd. België gaat gebukt onder een golf van moslimextremisme. Je kan er gewoon niet meer naast kijken. Met de afgelopen feestdagen kwam de ontzagwekkende dreiging die de islam vormt voor onze samenleving nog meer tot uiting. In alle centrumsteden vonden tientallen liefdadigheids- en inzamelingacties voor het goede doel plaats. Dagelijks worden de minderbedeelden in onze samenleving geterroriseerd met voedselpakketten en financiële steun van verschillende islamitische organisaties.

Achter deze imagoverlagende verenigingen schuilen vaak landgenoten van Marokkaanse en Turkse origine. Het is overduidelijk dat deze moslims de kracht van verandering proberen te stuiten en onze samenleving willen verzieken met hun extreme solidariteit. Dit soort moslimextremisme moet dringend gestopt worden. Hoe lang kunnen wij het nog tolereren dat deze mensen zonder economische meerwaarde zich bekommeren over de kansarmen? Hier moet paal en perk aan gesteld worden.

Tijdens kerstavond offerden 50 Belgo-Marokkaanse vrijwilligers in Borgerhout hun vrije dag op om de feestdag van 600 minderbedeelden en daklozen te verpesten, met cadeaus voor hun kinderen en een feestdiner, gekookt door grootvaders van de eerste generatie. Net zoals eerder 16 Gentse moskeeën samen feestmaaltijden verzorgden voor de armen. Ook in Lokeren zijn de daklozen niet veilig voor de extreme liefdadigheid van Belgische moslims. De dag na kerstavond gaven vrijwilligers van de vzw People Help People, hulppakketten aan de daklozen in Lokeren.

Verschillende moslimorganisaties trokken er in Nederland en Vlaanderen met nieuwjaar op uit om de straten van hun gemeenten op te kuisen. Verder werd er op nieuwjaarsavond een feestmaaltijd verzorgd door verschillende Vlaams Marokkaanse verenigingen, voor de daklozen in Antwerpen. En deelden de jongeren achter de Facebook-pagina Imaam Al Ghazali, pakketjes met snoep en kleine attenties aan hun buren uit, om het nieuwe jaar op een feestelijke manier in te luiden.

Dit zijn slechts enkele van de talloze acties en initiatieven die dagelijks door moslims in België worden opgezet. Dit soort van extreme liefdadigheid door extremistische moslims heeft een nefast effect op onze samenleving. Het zorgt voor een beter begrip tussen de gemeenschappen, waardoor onze vooroordelen over onze gekleurde medemens smelten als sneeuw voor de zon. Dit vormt een reële uitdaging voor de verschillende actoren in België die zich maar al te graag profileren op de kap van minderheden. Als dit blijft duren kunnen we het ons in de nabije toekomst niet meer veroorloven om in clichés over moslims te praten en zien we ons genoodzaakt om een nieuw zwart schaap te zoeken om angst en haat tegen te zaaien.”

 E. Zemmour