De Verslaggevers 2012 online!

Nog een kleine 2 weken en we lopen weer massaal naar de stemhokjes. De pers staat er bol van, de straten en gevels kleuren rood, roder, roodst, groen, geel, geler, blauw en oranje. Tijd voor Kif Kif en het Minderhedenforum om orde in de chaos te scheppen.
De Verslaggevers 2012 online!

de straten en gevels kleuren rood, roder, roodst, groen, geel, geler, blauw en oranje. Er worden magazines, pamfletten en dieetboeken op de markt gebracht en de gemoederen lopen hoog op aan togen en rond debattafels.

 

Nog een kleine 2 weken en we lopen weer massaal naar de stemhokjes. De pers staat er bol van, de straten en gevels kleuren rood, roder, roodst, groen, geel, geler, blauw en oranje. Er worden magazines, pamfletten en dieetboeken op de markt gebracht en de gemoederen lopen hoog op aan togen en rond debattafels.

Tijd voor Kif Kif en het Minderhedenforum om orde in de chaos te scheppen. Vanaf vandaag publiceren we tot aan de verkiezingen op 14 oktober de resultaten van het vormingstraject 'De Verslaggevers' dat in Februari 2012 van start ging. Jongeren met een scherpe mening over 't Stad legden interviews af met enkele partijen.

Niet alle verslaggevers eindigden het traject met een interview dus de partijen die¨er geen over de vloer kregen stelden we 5 vragen waarop alle politieke partijen in Antwerpen zullen antwoorden. Daarnaast vullen we het dossier aan met opiniestukken die de sfeer van de komende dagen in kaart brengt. 

Hou de site dus in de gaten als je wil weten hoe uw favoriete partij de discriminatie op de arbeidsmarkt wil aanpakken, wat ze vindt over het hoofddoekenverbod in het Gemeenschapsonderwijs, over 'gekleurde armoede' en over de huisjesmelkerij in Antwerpen.

 

Het volledige dossier vindt u hier