Kif Kif geeft 5 vrijkaarten weg voor de nieuwe Nuff Said!

Elke maand tovert 'NUFF SAID de foyer van het cultuurcentrum Berchem om in een zeer relaxte cultuurtempel met een heerlijke mix van literatuur, stand-up comedy, video en livemuziek door BRZZVLL, de strakste funkateers van Antwerpen. "De leukste avond van 't stad" dixit De Standaard
Kif Kif geeft 5 vrijkaarten weg voor de nieuwe Nuff Sai

De leukste avond van 't stad dixit De Standaard

 


Elke maand tovert 'NUFF SAID de foyer van het cultuurcentrum Berchem om in een zeer relaxte cultuurtempel met een heerlijke mix van literatuur, stand-up comedy, video en livemuziek door BRZZVLL, de strakste funkateers van Antwerpen. "De leukste avond van 't stad" dixit De Standaard. Wil je erbij zijn? Mail dan als de bliksem naar [email protected]: de eerste vijf mailers winnen een vrijkaart!

Het vijfde seizoen van een ijzersterke formule. De achterkant van de tong. Verwacht diepe zieleroerselen van getormenteerde schrijvers, scherpe humor van spitsvondige comedians, rake beelden geplukt uit de stad, opzwepende muziek van huisband BRZZVLL, magistrale bindteksten van afwisselend de gastheren JOHAN PETIT en zijn Nieuw-Zeelandse tegenvoeter BOB MACLAREN. Maar vooral. Verwacht het onverwachte.

Volgende toppers verwachten:
JTOTHEC (van de DJ Grazzhoppa DJ Big Band) wordt de Vlaamse evenknie van Jamie Lidell genoemd en heeft live zijn flegma al meermaals getoond. Met zijn eigen, funky formatie Bad Mothas mocht hij al openen voor Selah Sue en Aloe Blacc, nu speelt hij met BRZZVLL op uw eigenste 'Nuff Said!


JEFFREY SPALBURG (NL) vormde een duo met Najib Amhali, beatboxte voor Brainpower en schreef teksten voor de theater- en televisieprogramma’s van Jörgen Raymann. Nu beatboxt hij solo zijn eigen teksten.

JESSICA CARE MOORE (VS) verwierf naam als eerste dichter ooit die vijf keer op een rij het nationaal uitgezonden competitie Showtime at the Apollo won. Ondertussen heeft ze al samengewerkt met notabele grootheden zoals George Clinton, Nas, Mos Def, Roy Ayers, Gil Scott-Heron, Talib Kweli, The Last Poets en vele anderen. Ze was ook meermaals te gast op Russel Simmons’ Def Poetry Jam.

THOMAS SMITH is al jaren de ondergrondse koning van het comedy-circuit en staat bekend voor zijn droogkomische observaties gemengd met hilarische uitbarstingen, de simpele dingen van het leven verbonden met harde wetenschap en bovenal veel, veel goeie grappen. "De meest onderschatte stand-up comedian van het land." (P-magazine)

-----------

Reserveren aangeraden: [email protected] / 03 286 88 20.

Prijs: 8 - 10 euro

Volgende editie: 4 mei.

www.nuffsaid.be