Stop discriminatie, praktijktesten nu! > Hoorzitting discriminatie op de arbeidsmarkt

Donderdag 28 mei is er een hoorzitting in het Vlaams Parlement rond de bestrijding van discriminatie op de arbeidsmarkt. Samen met Samenlevingsopbouw Antwerpen stad vzw, Hand in Hand, Minderhedenforum, Movement X, Uit De Marge bundelt Kif Kif hun krachten en willen we #praktijktestennu
Stop discriminatie, praktijktesten nu! > Hoorzitting di
 

Over exact een week, 28 mei is er een nieuwe hoorzitting omtrent discriminatie op de arbeidsmarkt in het Vlaams Parlement. Deze keer brengen zowel de vakbonden als juridische experten hun verhaal over praktijktesten en de aanpak van discriminatie.

Samen met Samenlevingsopbouw Antwerpen stad vzw, Hand in Hand, Minderhedenforum, Movement X, Uit De Marge bundelt Kif Kif de krachten en willen we #praktijktestennu! 

‘Stop discriminatie, praktijktesten nu!'. Dit is de slagzin van alle acties die we realiseren en dit event is er een van. 

Hou de eventpagina in de gaten en ga met ons mee de strijd aan tegen discriminatie op de arbeidsmarkt!

> Maandag kan je de reacties van enkele gerenommeerde sociale wetenschappers lezen over drie stellingen inzake praktijktesten. En ook jij kan zelf je mening posten op onze pagina.
 
> Dinsdag kan je exclusief de meest recente standpunten van de verschillende democratische politieke partijen en vakbonden checken. 
 
> Woensdag kan je de visie van juristen op drie specifieke stellingen lezen en ook dan kan je je mening kwijt.
 
> En 28 mei is het D-day! Tweet en facebook mee met #praktijktestennu tijdens de hoorzitting. Zonder in te schrijven, kan je als bezoeker de hoorzitting meevolgen in het Vlaams Parlement. Als je er niet bij kan zijn, volg het dan mee via een livestream.