Wij willen #praktijktestennu !

Samen met Samenlevingsopbouw Antwerpen stad vzw, Hand in Hand, Minderhedenforum, Movement X bundelt Kif Kif de krachten en gaan we de strijd aan tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.
Door: Kif Kif - 23/04/2015 - 13:55
Wij willen #praktijktestennu !

Laten we het Vlaams Parlement, Twitter en Facebook overnemen!

 

Samen met Samenlevingsopbouw Antwerpen stad  vzw, Hand in Hand, Minderhedenforum, Movement X bundelt Kif Kif de krachten en gaan we de strijd aan tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

‘Stop discriminatie, praktijktesten nu!'. Dit is de slagzin van alle acties die we realiseren en dit event is er een van.

We zijn gestart op de dag voor de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Samen met werkzoekenden kwamen we op straat en verschenen onze spandoeken langs de autosnelwegen. Onze boodschap is duidelijk, maar de politici hebben onze boodschap nog niet voldoende begrepen. 

 

Daarom beginnen we met een nieuwe actie naar aanleiding van de hoorzitting die zal plaatsvinden op donderdag 30 april in het Vlaams Parlement. Het uur van de hoorzitting is nog niet bekend. We houden je op de hoogte wanneer we iets meer weten.

Deze hoorzitting zal gaan over bestrijding van discriminatie op de arbeidsmarkt. Hét moment om praktijktesten op de politieke agenda te krijgen. Wij zullen, vanuit de verschillende organisaties, aanwezig zijn bij deze hoorzitting. Het is alleszins geen gewoonte om een bezoekje te brengen aan het Vlaams Parlement, dit zal dus niet onopgemerkt passeren.

Natuurlijk is het onmogelijk om massaal de hoorzitting bij te wonen.  Daarvoor heeft het Vlaams Parlement een handig instrument bedacht, namelijk een livestream.

 

Wat kan jij doen?

Volg mee met de livestream en tweet mee of gebruik je facebook met #praktijktestennu !

Maak de politici duidelijk waarom praktijktesten een must zijn bij het bestrijden van discriminatie op de arbeidsmarkt. Het is niet aan de politici alleen om te beslissen wat er moet gebeuren.

Laten we het Vlaams Parlement, Twitter en Facebook overnemen!

 

Hou de eventpagina in de gaten en ga met ons mee de strijd aan tegen discriminatie op de arbeidsmarkt!