Workshop Bloggen met Orlando Verde >> Iets voor jou? Enkele plaatsen vrij!

Bloggen is sinds enkele jaren dé manier om je ding kwijt te kunnen op het internet. Heb jij ook zin om je ding te doen op internet, maar weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Schrijf je dan zeker in voor de workshop bloggen met Orlando Verde!
Workshop Bloggen met Orlando Verde >> Iets voor jou? En
 

Bloggen is sinds enkele jaren dé manier om je ding kwijt te kunnen op het internet. Je kan dan ook overal over bloggen: eten, sporten, naaien, breien, reizen, … Iedereen lijkt dit ook te doen en er gebeurt dan ook heel wat op het internet als het op bloggen aankomt. Heb jij ook zin om je ding te doen op internet, maar weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Schrijf je dan zeker in voor de workshop bloggen door Orlando Verde!

De workshop vindt plaats in Sint Gillis waar we met deelnemers van de workshop Fotografie die gelijktijdig plaatsvindt door de buurt zullen lopen en de bewoners en haar superdivers karakter zullen vastleggen in woord en beeld. 

Deze zaterdag, eerste workshop! 

voor meer info en inschrijvingen: [email protected]

 

Za 1/11: 14:00 > 17:00 Bloggen door Orlando Verde (schrijver, filmmaker, blogger @abouttheshuffle,
columnist Kif Kif, MO* en rekto:verso)

Ma 10/11: 18:30 > 21:00 Bloggen door Orlando Verde

 

 

 

[In dezelfde reeks kan je ook nog onderstaande workshops volgen:]

 

Zo 23/11: 14:00 > 17:00 Webredactie & eindredactie door Abdelkarim El Fassi (journalist, columnist, filmmaker Zouka Media)

Ma 1/12: 18:30 > 21:00 Webredactie & eindredactie door Abdelkarim El Fassi

 

LOCATIE: De Pianofabriek in Sint Gillis, Brussel (op wandelafstand van station Brussel Zuid) 


‘Buurt Correspondent de Quartier’ is een initiatief van de Gemeente Sint-Gillis in het kader van het lokaal cultuurbeleid. De partners zijn de Bib Sint-Gillis, Brede School Sint-Gillis, GC Pianofabriek en Kif Kif.